Fits Organic Mushroom complex 7

60 capsules

reishi, chaga, shiitake, snow fungus, maitake, lion's mane, cordyceps

Deze paddenstoelen kunnen helpen uw energieniveau te verhogen, uw immuunrespons te ondersteunen, stress te bestrijden en uw focus te verscherpen. 

BIOLOGISCHE REISHI-PADDESTOEL

Reishi staat hoog aangeschreven vanwege zijn ondersteuning van het endocriene systeem, vooral de bijnierschors, en helpt de niveaus van stresshormonen cortisol en adrenaline in evenwicht te brengen. Reishi ondersteunt de bloedstroom en het zuurstofverbruik in de hartspier.


BIOLOGISCHE CHAGA-PADDESTOEL

Chaga-paddenstoelen kunnen uw cardiovasculaire gezondheid op verschillende belangrijke manieren ondersteunen, waaronder het ondersteunen van een gezond cholesterolgehalte in het bloed en triglyceriden. 


BIOLOGISCHE SHIITAKE-PADDESTOEL

Shiitake-paddenstoelen bevatten een hoog gehalte aan polysachariden die uw immuunsysteem kunnen versterken. Deze polysacharideverbindingen bevatten lentinanen en andere bètaglucanen, die de productie van witte bloedcellen kunnen stimuleren. Shiitake-paddenstoelen bevatten vitamine D, een van de vitamines die het meest nodig zijn voor de opbouw van sterke botten.


BIOLOGISCHE MAITAKE-PADDESTOEL

Maitake-paddenstoelen zijn voedzaam en nuttig als functioneel voedsel. Hun voedingswaarde komt van aminozuren, B-vitamines en mineralen, waaronder koper, zink en fosfor. Van Maitake is aangetoond dat het een gezonde bloedsuikerspiegel ondersteunt.


BIOLOGISCHE LION'S MANE-PADDENSTOEL

Leeuwenmanen hebben, net als andere paddenstoelen, krachtige antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen die in onze cellen worden gevormd om oxidatieve schade te voorkomen.


BIOLOGISCHE CORDYCEPS MILITARIS-PADDESTOEL

Cordyceps zitten boordevol antioxidanten waarvan bekend is dat ze schade door vrije radicalen bestrijden en de tekenen van veroudering helpen vertragen.


BIOLOGISCHE WITTE SCHIMMELPADDESTOEL

De gelatineuze structuur van de Sneeuwschimmel komt opvallend overeen met die van de hersenen en bevat zeker verbindingen die dit belangrijke orgaan kunnen beschermen. 

20,00 €